Zelene sobne rastline

Ljubezen do zelenih rastlin je nalezljiva in se množi. Vedno se najde prostor za novo zeleno lončnico. Z njimi lahko z lahkoto zapolnimo vsak kotiček našega doma, tudi tisti najtemnejši. Poznamo tudi takšne, ki so prijazne do naših hišnih ljubljenčkov in takšne, ki potrebujejo le malo nege. Zelene rastline ujamejo pogled in popestrijo še tako majhen prostor. Za piko na i, lahko v velik prostor postavimo velike, samostoječe rastline, ki v notranje prostore prinesejo barve in teksture ter košček narave. Primerne so tudi za popestritev poslovnih prostorov. Pri nas najdete tudi zelo redke zelene rastline. Našo ponudbo redno dopolnjujemo. Trudimo se, da ohranjamo naše rastline zdrave in brez škodljivcev.

Cvetoče sobne rastline in kaktusi

Cvetoče sobne rastline nas očarajo z dolgotrajnim cvetenjem in lepimi cvetovi, v naš dom pa prinesejo barve in veselje, še posebno v pustem zimskem času. Cvetoče rastline so tudi lepa pozornost ali darilo za naše prijatelje in nam ljube osebe.

Kaktusi so zelo priljubljeni predvsem med tistimi, ki nimajo veliko časa in volje, da bi skrbeli za rastline. So relativno nezahtevni, a vseeno lepi. Na naših policah najdete tudi velik izbor okrasnih loncev, ki še dodatno povdarijo lepoto izbrane lončnice in so lep dekorativni okras našega doma.